Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ανακύκλωση-επαναχρησιμοποίηση στρωτήρων ράγας τρένου

Οι ξύλινοι στρωτήρες από τις ράγες των τρένων χρησιμοποιούνται για αιώνες ανά τον κόσμο για την δημιουργία γραμμών τρένου. Σήμερα πλέον όμως βρίσκουν και άλλες πολύ χρήσιμες αλλά και όμορφες εφαρμογές. Η χρήση τους σήμερα ποικίλει από την δημιουργία σκαλιών στον κήπο, αναβαθμίδων, ζαρντινιέρων, διακοσμητικών λιμνών κήπου, πατημάτων εισόδου ή διαδρόμου κ.α. μέχρι και την κατασκευή επίπλων.Η παλαιότητα των μεταχειρισμένων είναι αυτή που δίνει χαρακτήρα σε οποιαδήποτε κατασκευή εξωτερικού χώρου ενώ οι καινούργιες αφορούν και χρήση εσωτερικού χώρου. Είναι ένα φυσικό υλικό συμπαγές, με μεγάλη διάρκεια ζωής και πλούσιο σε χαρακτήρα.


Πανέμορφα παρτέρια που δίνουν χαρακτήρα στον κήποΦράχτες ξεχωριστής αισθητικής και πέρα απο τα καθιερωμένα... Υδάτινες κατασκευές που χωράνε ακόμα και σε ένα μπαλκόνι ή μια αυλή....Οριοθετημένοι λαχανόκηποι σε οικιακό περιβάλλον

Και φυσικά οι χρήσεις είναι πολλές και θα υπάρχει συνέχεια στο συγκεκριμένο άρθρο ωστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τις ωραίες κατασκευές με αυτό το φυσικό δομικό υλικο που αντί να καεί η να πεταχτεί μπορεί να υλοποιήσει υπέροχες κατασκευές με μοναδικό όριο την φαντασία μας!!!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:
info@gardenproducts.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου